CARPACCIO Z ČERVENÉ ŘEPY

10 minut

1 porce

SUROVINY:

150 g předvařené červené řepy
1 lžička balzamikového octa
1 lžička citronové štávy
1 lžička dijonské hořčice
Rukola
100 g Pilos balkánského sýru (Lidl – tento typ obsahuje méně tuku)

POSTUP:

1. Řepu nakrájíme na tenká kolečka a naskládáme do misky.

2. Zastříkneme dresingem – hořčice, citronová šťáva, balzamikový ocet, mírně osolíme.

3. Sýr rozdrolíme a posypeme jím řepu.

NUTRIČNÍ HODNOTY:

Celkově: 

Energie: 1 160 kJ (277 kcal)
Bílkoviny: 17 g
Sacharidy: 17 g
Tuky: 18 g

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *