POSTUP:
1. Ovesné vločky rozmixujeme na ovesnou mouku a přendáme do větší mísy.
2. Jablka oloupeme, zbavíme je jadřinců a v mixéru je rozmixujeme na pyré (podle potřeby přidáme trochu vody).
3. Jablečné pyré přidáme do k rozmixovaným vločkám.
4. Přimícháme mák, kokosový olej a čekankový sirup.
5. Všechny suroviny důkladně zapracujeme pomocí rukou.
6. Těsto naměstnáme v tenčí vrstvě na dno i po okrajích koláčové formy vyložené pečicím papírem (nebo použijeme silikonovou formu bez vykládání).
7. Připravíme si náplň: Vyšleháme Skyr, tvaroh, vanilkový pudink, vejce a čekankový sirup.
8. Náplň nandáme na korpus, poklademe nakrájeným ovocem a posypeme mandlemi.
9. Okraje korpusu opatrně přehneme směrem k náplni.
10. Pečeme 40-45 minut při 180 °C.