45 minut
5 porcí
SUROVINY:
Těsto:
○ 140 g neochuceného skyru○ 30 ml polotučného mléka○ 1 lžíce olivového oleje○ 1 vejce○ 90 g hladké špaldové mouky○ 70 g celozrnné špaldové mouky○ 20 g vanilkového proteinového prášku (lze nahradit špaldovou moukou)○ 2 lžíce čekankového sirupu (stévie nebo jiného sladidla)○ 2 lžičky kypřicího prášku
Náplň:
○ 200 g nízkotučného měkkého tvarohu○ 30 g čekankového sirupu (stévie nebo jiného sladidla)
POSTUP:
1. Všechny suroviny na těsto smícháme v míse dohromady.
2. Těsto rozdělíme na 5 porcí a rozválíme mezi potravinovou fólií na pláty.
3. Každý plát okrojíme nožem tak, aby z něj vzniknul čtverec.
4. Doprostřed každého čtverce dáme náplň připravenou vyšleháním tvarohu s čekankovým sirupem.
5. Protilehlé strany šátečku k sobě pevně přitiskneme a šátečky opatrně přeneseme na plech vyložený pečicím papírem (doporučuji použít podběračku).
6. Pečeme 35 minut při 180 °C.
Celkově:
Energie: 4 582 kJ (1 090 kcal)Bílkoviny: 80 gSacharidy: 140 g Tuky: 21 g
1 porce:
Energie: 916 kJ (218 kcal)Bílkoviny: 16 gSacharidy: 28 g Tuky: 4,2 g
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *
Komentář *
Jméno *
E-mail *
Webová stránka
Receive news updates via email from this site