POSTUP:
1. Ovesné vločky rozmixujeme na ovesnou mouku a přemístíme do mísy.
2. Jablka oloupeme, odstraníme z nich jádřince a spolu se 150 g manga rozmixujeme v mixéru na pyré.
3. V míse smícháme vločky, jablečno-mangové pyré, vejce, kokos, jogurt a vše důkladně promícháme.
4. Nakonec přidáme vanilkové aroma, kypřicí prášek a dosladíme čekankovým sirupem.
5. Těsto nalijeme do koláčové formy vyložené pečicím papírem (nebo do silikonové formy), zasypeme zbytkem nakrájeného manga (150 g) a kakaovou posypkou.
6. Kakaovou posypku si připravíme zpracováním 3 lžic ovesných vloček, lžíce holandského kakaa, ½ lžíce kokosového oleje a čekankového sirupu.
7. Pečeme při 180 stupních dozlatova, cca 40 minut.